Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Red Alert 3


C&C Red Alert 3. Το Red Alert επιστρέφει!
Μετά από πολλά χρόνια διαμάχης, οι Σύμμαχοι επιτέλους βρίσκονται ένα βήμα πριν τη νίκη. Κρυμμένοι πίσω από τον τοίχο του Κρεμλίνου, οι Σοβιετικοί αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία απελπισμένη κίνηση: να χρησιμοποιήσουν την πειραματική συσκευή χρονοταξιδιού. Η αποστολή: να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο για να εξολοθρεύσουν τον Άλμπερτ Αϊνστάιν προτού επινοήσει τις τεχνολογίες που θα οδηγήσουν τους Συμμάχους στην απόλυτη νίκη.
Μετά από μια επιτυχημένη αποστολή, οι Σοβιετικοί επιστρέφουν στο παρόν, για να ανακαλύψουν ότι οι Σύμμαχοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Προτού όμως μπορέσουν να πανηγυρίσουν, ανακαλύπτουν ότι οι ενέργειές τους έχουν δημιουργήσει μια νέα απειλή και μια νέα υπερδύναμη: τη μυστηριώδη και τεχνολογικά εξελιγμένη Αυτοκρατορία του Ανατέλλοντος Ηλίου. Καλωσήρθατε στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συνεργασία επιτεύχθη
Κάθε αποστολή έχει σχεδιαστεί από το μηδέν με το σκεπτικό του τρόπου λειτουργίας παιχνιδιού συνεργασίας. Ενώστε δυνάμεις και ακολουθήστε στρατηγικές μαζί με φίλους στο Διαδίκτυο ή επιλέξτε από εννέα διοικητές τεχνητής νοημοσύνης, τρεις για κάθε παράταξη, κάθε ένας από τους οποίους έχει τη δική του προσωπικότητα και στυλ παιχνιδιού που μπορεί να χρησιμέψουν ανάλογα με την κατάσταση.

Γίνετε κυρίαρχοι των Θαλασσών, κατακτήστε τον Κόσμο
Παίξτε για πρώτη φορά τον τρόπο παιχνιδιού Gameplay3 της σειράς: οι ναυ?αχίες είναι εξίσου σημαντικές με την κατάκτηση στην ξηρά ή από αέρος. Κερδίστε στρατηγικό πλεονέκτη?α ελέγχοντας τους πόρους στις θάλασσες και εξαπολύοντας τριπλές καταστροφικές επιθέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αμφιβάλει κανείς για την επιστροφή του Red Alert;
Εξοπλισμένες Αρκούδες Πολέμου (Armored War Bears), Δελφίνια Υπερήχων (Sonic Dolphins), Στρατιώτες Τέσλα (Tesla Troopers), Λυσσαλέα Επιθετικά Σκυλιά (Rabid Attack Dogs), Ανθρωπόμορφα Κανόνια (Man Cannons) και η Τάνια. Καλώς ορίσατε!

Μια νέα απειλή από την Ανατολή
Η Αυτοκρατορία του Ανατέλλοντος Ηλίου σπείρει τεχνολογικό τρόμο με τα σχέδια των μονάδων της που έχουν επηρεαστεί από έναν συνδυασμό επιστημονικής φαντασίας, πολεμικών τεχνών και ρομποτικής κουλτούρας. Οι φουτουριστικές μονάδες της Αυτοκρατορίας μπορούν να πάρουν διάφορες μορφές, ενώ εξειδικεύονται στις ναυμαχίες.

Ιστορία πολλών αστέρων
Τα βίντεο ζωντανής δράσης Command & Conquer επιστρέφουν σε σκληρό δίσκο και διαρκούν περισσότερο από 60 λεπτά, ενώ διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτήρων στην ιστορία της σειράς Command & Conquer.

1 σχόλιο:

tiger είπε...

O thrulos ton strategy epestrepse alla gia emena katoteros ton prosdokion mou alla den pauei na einai ena polu kalo strategy to opoio xairese na paizeis. kairo eixa na euxarisththo strategy etsi.