Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Mass Effect


Οι gamers αλλά και οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας θα ανακαλύψουν γιατί οι New York Times αποκάλεσαν το Mass Effect το "Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς"*. Ζήστε την εμπειρία που προσφέρει το βραβευμένο Mass Effect, ένα action-RPG από την Bioware, με γραφικά υψηλής ανάλυσης και με χειρισμό ειδικά σχεδιασμένο για το PC (Mouse/ Keyboard & gamepad).

Είσαι ο διοικητής Shepard, του αστρόπλοιου Normandy, της τελευταίας ελπίδας της ζωής στον γαλαξία. Ο Saren, ένα μέλος της οργάνωσης Spectre, ανακάλυψε την πηγή μιας τρομερής δύναμης, την οποία και θέλει να χρησιμοποιήσει ενάντια στον γαλαξία. Φυσικά, εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει το ζοφερό μέλλον που επιφυλάσσει ο Saren για τον γαλαξία.

  • Νέα περιπέτεια από τους καλύτερους δημιουργούς RPG στον κόσμο, την Bioware.
  • Πλούσιο και συναρπαστικό σενάριο, όπου οι επιλογές σου κρίνουν το μέλλον του γαλαξία.
  • Το νέο σύστημα διαλόγων καθώς και οι ρεαλιστικά σχεδιασμένοι ψηφιακοί ηθοποιοί, δίνουν την συναισθηματική φόρτιση που είναι απαραίτητη για ένα RPG video game.
  • Εκπληκτικά γραφικά υψηλής ανάλυσης για το PC.
  • Βελτιωμένο GUI και χειρισμός για τους PC gamers
  • Βγες νικητής στο πεδίο της μάχης, χρησιμοποιώντας το νέο μενού εντολών για τα μέλη της ομάδας σου.

*Το Mass Effect έλαβε σημαντική αναγνώριση σε όλο τον κόσμο με περισσότερα από 70 βραβεία συμπεριλαμβανομένων των Console Game of the Year και Role-Playing Game of the Year. Το Mass Effect αναδείχθηκε Παιχνίδι της Χρονιάς το 2007 από τους New York Times και έχει λάβει 5 Elan Canadian Awards για την Electronic and Animated Arts.

Δεν υπάρχουν σχόλια: